Aerial Yoga

Een Aerial Restorative Yin Yoga sessie

Een Restorative Aerial yin yoga sessie is een zachte vorm van yoga, het doek helpt en ondersteund je de hele sessie Waardoor je je echt kunt ontspannen. Het doek hangt laag aan de grond, en geeft je echt een gevoel van geborgenheid, het doek masseert en wieg je, waardoor je nog meer een gevoel van geborgenheid kan en zult ervaren. En zowel de hele rug als de nieren worden gemasseerd, dit heeft een Detox effect en helpt om afvalstoffen uit je systeem los te laten.  Zowel in de zittende en liggende houdingen. Het doek zal je tijdens deze les vooral dragen, masseren en wiegen. Restorative yoga betekend ook echt Herstellende yoga, je hele zijn kan en mag herstellen, zowel lichamelijk als emotioneel. Je komt in een staat van “ZIJN” Spanning wordt losgelaten er komt weer ruimte om te helen, je verbaast je als je erachter komt dat je vaak best wel heel moe bent. Restorative yoga is een heerlijk vorm om te herstellen en je zelf dit welverdiende moment geeft.

Tijdens de 60 minuten format zijn er ook oefeningen die kracht (yang) van je vragen, waardoor de balans van yin & yang wordt hersteld.

Deze les duurt 60 min en wordt in kleine groep gegeven.  3 tot 4 personen per les. Waardoor er veel aandacht en tijd is voor jou!

Per persoon € 17.50

Klank Healing in de Hangmat

Ook is het mogelijk om een klanksessie te ondergaan, je onder te dompelen in de klankwolk (een klankwolk is dat je helemaal omgeven wordt door de klanken en je hele lichaam mee resoneert) en de heerlijke ontspanning voelen van de doek die je draagt, er wordt tijdens het klanken met verschillende klankschalen en muziekinstrumenten gewerkt en de aura sprays die je helpen mom nog meer te ontspannen, deze zijn om te aarden te gronden en vaak precies wat jij nodig hebt op dit moment.

Deze klankbeleving is echt thuiskomen , wanneer wordt je echt gedragen? Vaak toen we klein waren, je ademhaling laat je al zachtjes wiegen … al je zintuigen worden aangeraakt en gestreeld. Geluidstrillingen die worden geproduceerd door klankschalen, muziek, en andere sonische klankinstrumenten met een hoge vibratie. Brengen je hele zijn fysiek en emotioneel wordt je naar een hogere energie frequentie brengen waardoor je je energieker en gezonder zult voelen…

Er zijn veel voordelen voor deze vorm van meditatie. En is voor iedereen die wil ontspannen en herstellen. Je kunt gaan voor alleen 60 minuten yin Restorative Yoga of de heerlijke combinatie van 90 minuten waarvan er na 60 minuten Yin Restorative Yoga een meditatie in de yoga doek zal zijn. Waardoor je echt kunt ontspannen en alle houdingen zullen landen in je lichaam.

60 minuten en 90 minuten zijn de wekelijkse lessen deze wordt gegeven aan een groep van maximaal 4 personen, waardoor er heel veel persoonlijke aandacht is.

En zeker van harte welkom als je:

Stress klachten

Burn-out klachten

Slaapproblemen

Ziekte

Herstel

Vermoeidheid

 

Restorative yoga therapie

Deze Sessie gaat nog meer in de verdieping en wordt alleen 1 op 1 gegeven, met handoplegging en klankschalen worden hierbij gebruikt en massage. En alle houdingen word je begeleidt. Zodat energiebanen en blokkades kunnen worden opgeheven of laten het weer meer stromen, zodat je dichter bij je zelf kunt komen. Door adem en meditatieoefeningen toepassen werk je echt zelf mee aan jouw Helingsproces. Deze sessie is het beste te boeken voor een aantal keer. Je zult zelf snel gaan waarnemen dat je echt verandert en je omgeving.

​Een sessie duurt ca. 60 minuten.

Kleding
Draag een sport/yogabroek die je knieën bedekt. Passende kleding, zonder ritsen, knopen en drukkers

Alsjeblieft geen wijde kleding, dit is allesbehalve comfortabel als je in de doek ligt.

Verwijder alle sieraden (piercings, ringen, armbandjes, horloges, haarclips, alles) omdat deze kunnen blijven haken en vast komen te zitten in de stof van de hangmat, wat ongelukken veroorzaakt en/of de doek beschadigen. En zonder make up en lippenstift

​Draag s.v.p. geen parfum of andere geurproducten omdat dit kan achterblijven op de stof van de hangmat.

En het maximale gewicht om te dragen is 90 kilo.

In ontspanning vertraagt de hartslag en kan de lichaamstemperatuur dalen. Een dekentje kan daarom fijn zijn, even als een paar warme sokken. Er zijn veel voordelen voor Restorative Klankhealing En is voor iedereen die wil ontspannen en herstellen.

En zeker van harte welkom als je:

Stress klachten

Burn-out klachten

Slaapproblemen

Ziekte

Herstel

Vermoeidheid

HSP