Ceremonies

Ceremonies

Bij Moon bewegen Met Klank & Meditatie, is er naast cursussen ook ruimte voor ceremonies. Ik merkte dat er steeds meer vraag en behoefte naar is. Het samen iets vieren, herdenken of in te wijden. Dit kan voor Moeder& dochter, vriendinnen, familie of een cacaoceremonie.

Dit kan zo verbindend en verhelderend werken. We zijn dit echt kwijt geraakt door de hectische tijd waarin we nu leven, door de lockdown vanaf maart 2020 kwam de wereld echt stil te staan. Nu zijn we in een tijd aangekomen van verandering en transformatie en is het echt heel fijn om te doen. Met klanken en muziek, zang, de kristalen, kaartje liggen en meditatie een ceremonie is ook een weerspiegeling van de groep wat er speelt en nodig is om te laten stromen dat wat weer mag groeien en transformeren.  Ook de seizoenen en de maan kunnen een belangrijke rol spelen. als afsluiting  is er een kruidenthee  die ook voor het thema aansluit en helpt en een lichte gezonde snack.

Mocht je voelen dat dit echt iets voor jou is, het Resoneert dat je nu weet dat er iets mag worden gevierd, ingewijd of worden herdacht. Kun je altijd even langskomen voor een kopje thee en een gesprek.