In de Eland…

De deur ging open op 02/02/2022, dit ook heel bijzonder getal met veel kracht, We zijn dan echt open gegaan, na 2 jaar Covid, lockdowns enz. Dit was de dag dat de deur van de Eland open is gegaan. Dit is een Holistisch gezondheidscentrum……..

Waar en voor iedereen die zijn balans zoekt of herstellende is en extra ondersteuning nodig heeft. En een plek voor gelijkgestemde met als basis gezondheid, natuur en ontwikkeling, verbinding.

Ik ben Moon Luijsterburg en eigenaar van het bedrijf Moon bewegen met klank & Meditatie. Het eerste pand was gevestigd in 2015 in de Luipaardstraat, ook in Kralingse Veer in Rotterdam. Liep al heel lang met ideeën, en de zaadjes waren ook al geplant. Ook samen met ander mijn en onze ideeën uitgewisseld en op ook daar waren zaadjes geplant. Nu jaren later is het dan echt zover…

Dan is De eland ook nog een deel van een voormalig kerkgebouw geweest.  Een plek waar is getrouwd, gerouwd en gezongen. Voor mij een bezielde plek wat mij nog meer sterkt in mijn gevoel en idee.

De Eland is de plek waar ik mijn praktijk en activiteiten kan uitbreiden. Een plek die een ontmoetingsplek is voor iedereen, Er zal koffie en thee en lekkers worden geserveerd op verschillende momenten en/of middagen van de week, met gezonde consumpties voor een vriendelijke prijs.

De Naam Moon bewegen met klank en meditatie blijft zeker bestaan, want alle sessies en lessen die ik geef zijn er om mensen weer in beweging te brengen op lichamelijk of emotioneel bied.

Het pand heeft deze naam om dat dit de betekenis is van de Eland.

Zijn gewei is het grootst van alle gehoornde dieren en doet dienst als een psychische antenne waardoor hij alle wijsheid bezit. De eland zet je aan je eigen nek uit te steken en er luidkeels voor uit te komen dat je heel goed weet wat er gebeurt… De trots en de kracht van een eland zijn buitengewoon imposant Zijn kracht en de kreet die hij in het voorjaar ten gehore brengt zijn bijzonder imposant. Hij uit hiermee luid galmend zijn vreugde en trots. Eland leert ons dat we onze trots over een behaald succes luidkeels met vreugde mogen uiten. Het zal anderen meeslepen in die vreugde en vrolijkheid brengende Eland schept vreugde in de rol van leraar. En moedigt anderen aan, geeft waarschuwingen en raad.

 

Er kunnen diverse en verschillende activiteiten worden gegeven op het gebied van Holistisch heling en denken. Het is prachtig pand enen unieke locatie met mooi helder licht op de dag, en magisch in de avonden met de maan en de sterren dichtbij. Er is een ruime keuken, en stoelen en matten en bolsters voor 10 personen. Een mooie massage en coaching ruimte op de eerste verdieping. In de Eland kan je huren voor evenementen en activiteiten op het gebied van mindfulness en gezondheid.

Wil je hier meer informatie over neem dan contact met me op.

Het leven kan raar lopen en ik ben steeds stiller geworden de laatste tijd om dat ik heb gezien en gevoeld dat elk zaadje wat je plant echt tot groei kan komen.

Dus ik hoop je te zien en te verwelkomen bij Moon bewegen met Klank en Meditatie in de Eland