Klank & Meditatie

Wat is een Klankbad?

Een klankschalen bad is een prettige en zachte manier om het lichaam te ontspannen , door de klanken en trillingen van de klankschalen komen energiebanen en organen in beweging. De klankschalen massage kan als geheel ontspannend worden ervaren echter het kan ook dat men wordt geraakt, emoties los kunnen komen tijdens de klankmassage.

Door de klanken kan men in een diepe ontspanning komen onafhankelijk van iemands gemoedstoestand, de klanken en trillingen doen gewoon hun werk.

Na deze klankmassage zul je een  gevoel van welbevinden ervaren en draagt zeker bij aan heling van jouw lichaam en ziel & geest. Het kan ook een goede ondersteuning zijn naast andere behandelingen.

Hoe gaat een klankbad?

Een klankbad wordt uitgevoerd met diverse klankschalen met diverse klanken en hoogtes, sommige schalen hebben een therapeutisch en grondend  effect en de kleinere hoge tonen brengen meer focus en alertheid in het lichaam en de geest. Voor deze  behandeling is er een kort intake gesprek en trekt je schoenen uit en met kleding aan  kan je plaats nemen op de massage tafel of zittend op een kruk .

De werking van de klankschalen is dat het weer harmonie en  balans brengt in het lichaam. De kleine Tinga’s (meditatie bellen) brengen je na het klankschalenbad vanuit een heerlijke diepe ontspanning weer terug naar focus en ontspannen wakker zijn. Dan volgt als afsluiting een zachte gezicht- of hand massage, waardoor je de dag weer energiek en ontspannen verder kunt.

Het is aan te bevelen om voor de Klankschalen behandeling ten minste een uur niet meer te eten en erna  veel water te drinken. Zodat afvalstoffen lichamelijke en geestelijk kunne worden afgevoerd.

Duo klankbad is ook zeker mogelijk en heel fijn om je partner of ouder cadeau te geven, een beleving i.p.v. een fysiek cadeau.dan geef je een waardevolle, blijvende herinnering .

Bijdrage is voor een klankbad van anderhalf uur is  €60,00 per persoon.