Klankbeleving

Muziek en Klanken zijn altijd wel aanwezig. Muziek raakt ons en maakt iets los op emotioneel,mentaal en zelfs op fysiek gebied. Muziek brengt ons in verbinding met onze gevoelens en emoties op een veilige en harmonieuze manier.

Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70 procent uit water. Je lichaam reageert op bewegingen en muziek en niet alleen via de oren, maar alle zintuigen zelfs diep in de structuur van cellen en organen in het lichaam. Je wordt letterlijk geraakt door de magie van de klanken.

Klanken raken je……

Voorbij je verstand en controle

Genezing kan plaats vinden

Volledig aanwezig zijn NU…….

 

We hebben veel toxische overbelasting door verkeerde voeding, ziektes en je eet en leef patroon.

Alles wat jij als mens hebt mee gemaakt. Met helende klanken wordt er op alle lagen emotioneel, fysiek, spiritueel en mentaal geschoond en gereinigd. Emotionele wonden, verlies van dierbare, trauma’s en ook gewoon diepe ontspanning een gevoel van thuiskomen. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen en er komen ook steeds meer bewijzen dat ze in de oudheid er ook al veel van wisten van het helende effect van muziek. Kristallen en geuren geven tijdens een klankbeleving nog meer kracht en verdieping. Kristallen zijn verbonden met licht en liefde en hun frequentie is krachtig en helend voor het harmoniseren van je energie lichamen en chakra’s.

Klanken werken helend op je hele zijn, ze nemen je mee op een innerlijke reis, de klanken komen daar waar het nodig is en laten weer de energie stromen die vaak vast zit door oude trauma,s en verdriet. Emoties worden opgeslagen in de organen en liefdevol en zacht stroomt het naar de juiste plek in je lichaam ,daar waar het hoort te zijn. Dit zal een gevoel geven van heel ontspannen zijn van heling en diepe verbinding met je zelf.

Alle klanken, kristallen en geuren worden met zorg en aandacht gebruikt, in samenspel met het ritme van de seizoenen en de stand van de maan. Hierdoor is elke klank beleving elke keer anders en heeft ook een eigen karakter. Dit werkt echt therapeutisch voor jou. Deze wordt gegeven persoonlijke en in kleine groepen.

Bijdrage is voor anderhalf uur  klankbeleving  €60 per persoon

Tevens is er ook een hele fijne behandeling dit is de Lichtkrans Healing waarbij zowel klank als kristallen worden ingezet, meer weten? KLIK HIER