Massage met Aromatherapie

 Massage met Aromatherapie

Aromatherapie en massage kan ook een goede nachtrust verzorgen en helpen bij aanhoudende menstruatieklachten, problemen met de stoelgang en zelfs bij eczeem. Vanwege de effecten van de oliën is deze massage niet geschikt wanneer je zwanger of een nierpatiënt bent. Wanneer je stressklachten of vermoeidheidsklachten hebt, zal een aromatherapie en massage je een echte energie boost geven.Spanningen en stress verdwijnen als sneeuw voor de zon en daarnaast is je lichaam na deze behandeling volledig ontspannen. Voorbeelden van veel gebruikte oliën zijn druivenpitolie, olie, amandelolie, eucalyptusolie en lavendelolie. Heb je een lievelingsgeur of specifieke wensen? Dan kan het gebruik van de oliën worden afgestemd op jouw wensen. Zo zorgt eucalyptus voor een betere concentratie en meer creativiteit en kalmeert lavendel juist je zenuwen. Bij een massage met aromatherapie wordt dan ook de kracht van geur gebruikt om het optimale uit je moment van ontspanning te halen..

De kracht van essentiële oliën zijn tweevoudig. Ten eerste heeft het inhaleren van de geur een positieve uitwerking op je geest. Reuk is een van je sterkste zintuigen en valt dan ook niet te onderschatten. Het aroma stijgt bij inhalatie via je neus naar het onderste deel van je hersenen; dit is het gebied in je hersenen dat je humeur en emoties bepaalt. Aroma’s beïnvloeden dus hoe jij je voelt en wat je stemming is. Ten tweede wordt de olie door de huid opgenomen en komen de werkzame stoffen in je bloedstroom terecht. Essentiële oliën zijn oliën die gewonnen worden uit geconcentreerde stoffen uit planten en kruiden. De essentiële olie wordt eventueel verdund met een basisolie en heeft naast een ontspannend effect ook een voedend effect op de huid.

Een aromatherapie en massage heeft een positieve werking op lichaam en je hele zijn weer in balans te brengen we zijn meer dan gewrichten en spieren en organen, we zijn een holistisch geheel die weer geheeld mag worden, en weer in balans lichaam, ziel en geest. De geur frequenties worden op verschillende manieren in gezet fysiek en energetisch.

Deze behandeling is 90 minuten

Resoneert dit bij jou en voel je dat dit voor je een helend moment kan zijn?

Neem dan contact met me op