Diensten

Mo-Moment Together

Op het moment van rouw en verdriet kan muziek rust en vertrouwen bieden voor de nabestaanden…Zachte zee geluiden door de Ocean drum, de regenmaker en de diepe klankschalen laten je weer aarden en de heldere kristalen klankschalen en geluiden van de Tinga’s geven weer ruimte in je hoofd. Zachte klanken, geuren voelen vertrouwd en werken helend op onze hele zijn. De klanken en de trillingen van klankschalen kunnen alles weer in beweging brengen en verbinden, ook de verbinding tussen hoofd en hart.

Met het verlies van een dierbare, alle emoties, de leegte, het verdriet en eventuele boosheid die zo volledig aanwezig kunnen zijn, de rollercoaster van gevoelens. Rouwen is jouw houvast verliezen, vallen en opstaan. Niets is en wordt meer zoals het was. Een onbekend gebied van zoveel emoties, het ‘land van rouw’. Daar is geen vastomlijnde grens of manier om het verlies van een dierbare te verwerken.

Daar kan een ‘Mo-Moment Together’ helend voor werken, Dit Moment geeft ruimte en tijd om met nabestaanden samen te zijn, tijdloos en geborgen en veilig met daarna wellicht tijd voor liefdevolle gesprekken.

Mo-Moments biedt een liefdevolle klanktijd aan, met zachte helende klanken. Een klank beleving van Mo-Moments kan worden gegeven zowel aan een kleine groep als voor een persoon. De duur van dit helende ritueel kan variëren van 1.5 tot 2,5 uur. Dit is inclusief thee en koffie

Elk afscheid en rouwproces is anders

Mochten de nabestaanden nog later graag zelf een Mo-Moment willen samen of alleen is dit zeker één van de mogelijkheden.