XXL Sessies

De XXL-sessies die worden gegeven bij MOON bewegen met Klank & Meditatie, zijn echt om te landen in je lijf en te verstillen in je hoofd. Daarom zijn er de XXL-sessies ze zijn er op de zaterdag en zondag, zowel voor Yoga en Qigong als een thema sessie.

Zaterdag is het een fijn moment om een uitgebreide Qigong training te geven, en met een een uitgebreid thema, orgaan en/of emotie. Er is tijd voor de oefeningen rustig en zorgvuldig door te nemen en meerdere malen te herhalen. De theorie is belangrijk maar niet leidend. Het lichaam is vaak slimmer dan ons hoofd. En luistert graag naar de klank van Qigong en de klankschaal.

Na een intensieve training is er ruimte om een wel verdiende begeleiden meditatie te ontvangen. Je ligt comfortabel op een wollen schapen Yoga mat en kussen en bolsters om je volledig te kunnen ontspannen. Ik zal je meenemen met de klanken van de kristallen, koperen klankschalen groot en klein, Tingha’s, Ocean drums en nog veel meer.

Op zondag is er tijd voor de echte ontspanning deze ruim drie uur durende sessie met Restorative Yoga is echt helend voor je hele zijn. We beginnen met rustige houdingen van 3 tot 9 minuten en we gaan steeds langer blijven in een houding. Met behulp van bolsters en dekens en kussens en mijn handen, waardoor je echt volledig in de ontspannen komt. Met klanken en kristallen en geuren gaat dit proces nog zachter en liefdevoller. Een heerlijk theetje en lekkers als afsluiting en je zondag en week kan niet meer stuk. Deze XXL sessies staan regelmatig meestal eens in de 6 tot 8 weken op het rooster.